Maakt u wel eens gebruik van recruitmentbureaus voor het werven van (young) professionals?

Haal dan naast die geworven medewerker meer rendement uit de fee die u reeds gewend bent te betalen.

Vanwege de toenemende schaarste en flexibilisering op de arbeidsmarkt maken veel werkgevers gebruik van externe kanalen om de juiste medewerkers aan te trekken. Daarnaast zien steeds meer werkgevers het belang van investeren in hun werkgeversmerk (employer branding) voor meer zichtbaarheid op de arbeidsmarkt om makkelijker nieuwe medewerkers aan te kunnen trekken en bestaande medewerkers te kunnen behouden.

Recruitment inclusief Employer Branding

Naast het vervullen van één van uw vacatures met een (young) professional levert De Carrièrebus aanvullend een jaar lang offline plus online employer branding en werft zij onbeperkt hoogopgeleid talent voor al uw bijbanen, stages en startersfuncties. U investeert dus niet alleen in één nieuwe medewerker, maar tevens in een sterker werkgeversmerk en extra aanwas van jong talent (onbeperkt).

Voordeliger én effectiever

Indien u dus wel eens gebruik maakt van recruitmentbureaus voor het werven van nieuw talent, bent u bij De Carrièrebus dus altijd extra voordelig uit, omdat wij u naast het aantrekken van dé geschikte kandidaat voor één van uw vacatures tevens helpen met het opbouwen van uw werkgeversmerk én het in contact brengen van jong, hoogopgeleid talent met uw organisatie. Altijd met gegarandeerd resultaat.
Uw voordelen

Werven via regulier recruitmentbureau

Werving- en selectie-, detacherings- dan wel uitzendbureau

  Eén geworven kandidaat (in dienst);

  Een beperkt aantal kandidaten zal geïnformeerd worden over, dan wel in contact komen met uw organisatie. In dit geval de kandidaten die vanuit het recruitmentbureau over uw organisatie worden geïnformeerd.

  Meer kandidaten, betere keuze. Vanwege het grote zowel online als persoonlijke bereik en de crossmediale benadering bereikt u meer potentiële kandidaten waardoor u een betere keuze kunt maken;

  Kostenbesparing direct. Naast minimaal één nieuwe medewerker ontvangt u een jaar lang onbeperkt (online en offline) employer branding (inbegrepen);

  Kostenbesparing indirect. Door een grotere naamsbekendheid als werkgever werft u niet alleen makkelijker voor al uw vacatures maar is het tevens makkelijker om huidige medewerkers te behouden;

Werven via De Carrièrebus

Onbeperkte employer branding inclusief apart werving- en selectietraject

  Minimaal één geworven kandidaat (in dienst);

  Een onbeperkt aantal young professionals zal geïnformeerd worden over, dan wel in contact komen met uw organisatie (online + offine bereik: ca 200.000 young professionals per jaar);

  Meer kandidaten, betere keuze. Vanwege het grote zowel online als persoonlijke bereik en de crossmediale benadering bereikt u meer potentiële kandidaten waardoor u een betere keuze kunt maken;

  Kostenbesparing direct. Naast minimaal één nieuwe medewerker ontvangt u een jaar lang onbeperkt (online en offline) employer branding (inbegrepen);

  Kostenbesparing indirect. Door een grotere naamsbekendheid als werkgever werft u niet alleen makkelijker voor al uw vacatures maar is het tevens makkelijker om huidige medewerkers te behouden.


Deze werkgevers gingen u voor:
Wat studenten over ons zeggen

“Gedurende het carrière-evenement werden door diverse multinationals uit de financiële en bancaire sector o.a. workshops georganiseerd voor Nederlandse en internationale studenten. Een van de hoogtepunten van de dag was het carrière-advies dat De Carrièrebus gaf aan lange rijen Masterstudenten. Erg waardevol advies en goede inzichten van inspirerende en oprechte ondernemers!”

Bas Henckens (student, Universiteit Maastricht)

“Tijdens mijn bestuursjaar heb ik enkele evenementen georganiseerd waarbij ik heb samengewerkt met De Carrièrebus. Iedere keer weer werd ik verbaasd door hun professionaliteit en enthousiasme. Van het begin van de ochtend tot aan het einde van de middag waren zij even behulpzaam en namen ze uitgebreid de tijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik ken meerdere studenten die enorm veel profijt hebben gehad van hun expertise en behulpzaamheid en zelf behoor ik ook tot die groep.”

Kay van Zonderen (Financieel Management Trainee, Achmea)


“De Carrièrebus checkte in oktober 2015 mijn cv tijdens een recruitment event. Nu, bijna anderhalf jaar later, heb ik nog steeds nauw contact met ze en beschouw ik hun als mijn mentor in alles wat ik doe omtrent studie en werk. Günay is een karakter mens, iemand die al je werkervaring en studieresultaten opzij zet en eerst kijkt naar wie jij als mens bent. Volgens haar haal je het beste uit jezelf wanneer je dingen doet in een omgeving waar jouw normen en waarden bij aansluiten.”

Daniel Langerveld (student, TU Eindhoven)

“De Carrièrebus creëert een vertrouwd gesprek waar je in alle openheid kan spreken, en weet vervolgens snel de situatie in te schatten en feilloos (opbouwende) kritiek te geven. Ze hebben oprechte interesse en zijn tegelijkertijd eerlijk en verfrissend. De feedback op doorgevoerde wijzigingen en ideeën later blijft snel en persoonlijk. Hun oprechte en zeer kundige advies is zeker aan te raden.”

Alexander van ’t Hof (student, Erasmus Universiteit)


“Tijdens de Recruitment Days in Groningen heb ik de workshop Non-Verbale Communicatie van De Carrièrebus gevolgd. Een onwijs leuke training. De communicatie met De Carrièrebus voelde heel erg vertrouwd en alle mensen die ik heb gehoord over Your Talent Group konden alleen maar vanuit waardering spreken. Ik hoop in de toekomst nog eens met YTG in aanraking te komen en raad iedereen het aan om contact met ze op te nemen als je een sparringspartner zoekt die oprecht meedenkt over jouw toekomst.”

Laurien Meijer (student, Rijksuniversiteit Groningen)

“Tijdens de Maastricht Business Days heb ik veel tips en advies gekregen om mijn cv beter te maken van De Carrièrebus. Daarbij hebben ze mij ook veel nuttige suggesties gegeven waar ik verder kon kijken naar een mogelijk traineeship. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik De Carrièrebus tegen ben gekomen!”

Janneke Verhaegh (student, Universiteit Maastricht)Wat anderen over ons zeggen

“Persoonlijk betrokken en altijd bereid om proactief mee te denken. Met hun creatieve, authentieke en open mindset verbinden ze ons met interessante toekomstige werknemers. Zeker een toegevoegde waarde voor onze werving!”

Floor Philippen (Recruiter bij Calco)

“Het originele concept van De Carrièrebus heeft er voor gezorgd dat we op een andere manier bij onze doelgroep onder de aandacht komen en blijven”

Judith van Tongeren (Coördinator Werving & Selectie bij Antea Group)